Archief van 'Uncategorized' categorie

Welkom!

11 januari 2010
Brandweer Amsterdam-Amstelland
Behulpzaam, Deskundig, Daadkrachtig

Samen met de gemeenten, de politie en de geneeskundige hulpverleners bevordert en bewaakt Brandweer Amsterdam-Amstelland de veiligheid in de regio. Een korps van zo’n 1.250 mensen dat effectief optreedt bij branden en ongelukken, maar ook bij het bestrijden van rampen en het beheersen van grootschalige crisissituaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandweer Amsterdam-Amstelland, onderdeel van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, bestaat uit de zes gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. De regio heeft één miljoen inwoners, met vele duizenden mensen die iedere dag komen werken, met elk jaar twee miljoen toeristen. Dat vraagt om slagkracht, om de bundeling van kennis en kunde en een professionele aansturing.

Webloggers gezocht!
Kazerne Anton is op zoek naar enthousiaste vrijwillige webloggers. Heb jij hart voor de brandweer en vind jij het leuk om dit weblog up-to-date te houden? Neem dan contact op met communicatie@brandweeraa.nl.

Brandweerkorps Amsterdam-Amstelland
Wilt u meer informatie over het brandweerkorps Amsterdam-Amstelland dan kunt u hier een folder vinden of hieronder onze bedrijfsvideo bekijken.